Design Studio


Alle Brink & Campman vloerkleden worden gecreëerd in onze eigen design studio, die we met trots het hart van ons bedrijf noemen. Onze ontwerpers ontwikkelen unieke collecties, startend met een mooi garen, geïnspireerd door trends en kleuren, of gefascineerd door de mogelijkheden van een techniek. Alles kan de start vormen voor een nieuw kleed.

In het ontwerpproces werken we met veel passie en creativiteit, maar verliezen we vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid niet uit het oog.

Wij zijn ervan overtuigd dat alleen samen, en in combinatie met onze kennis en expertise, al deze aspecten kunnen leiden tot de hoogwaardige vloerkleden die wij maken. Het feit dat we elk jaar met een nieuwe collectie komen geeft ons zowel de kans als de uitdaging om te blijven ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren.

Een belangrijk aspect waar we in de design studio steeds mee bezig zijn en dat we graag nog verder willen ontwikkelen is duurzaamheid. We werken al voornamelijk met natuurlijke materialen zoals wol en jute maar hierin willen we blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden.